logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorVýhodné kosmetické trháky: Levný způsob jak zlepšit svou make-up rutinu
REKLAMA

Výhodné kosmetické trháky: Levný způsob jak zlepšit svou make-up rutinu

Výhodné kosmetické trháky: Levný způsob jak zlepšit svou make-up rutinu

Nemusíte utrácet hromadu peněz, abyste dosáhly dokonalé pleti. Postačí, když do své každodenní rutiny začleníte několik produktů, které často opomíjíme, protože nemáme čas věnovat se péči o pleť.

Pokud chcete vylepšit svoji kosmetickou rutinu, aniž byste ohrozily svůj rozpočet, vyzkoušejte produkty, které přinášíme níže. Díky nim bude vaše pleť vypadat mnohem mladistvěji a najdete je v těch nejlepších kosmetických obchodech v České republice.

Čisticí gely

2.jpg

Produkty na čištění obličeje jsou různorodé. Neexistuje žádný konkrétní produkt, který by přesně splnil všechny vlastnosti a vyhovoval různým typům pleti. Některé z nich můžou být přehnaně odmašťující a jiné zase silně kyselé nebo zásadité. Záleží na výběru krému podle vašeho typu pleti a je důležité, aby měl jemnou texturu, čímž zabráníte podráždění obličeje. Doporučuje se ho doplnit o hydratační pleťové tonikum.

V prodejnách Avon a Douglas najdete čisticí krémy už od 150 korun.

Opalovací krém

3.jpg

Nepřetržité vystavování se slunečním paprskům škodí zdravému stavu pokožky. Pokud pracujete někde na pláži a jste prakticky pořád venku, je používání kvalitního opalovacího krému klíčem k tomu, abyste se vyhnuli spálení.

Světlá pokožka je daleko citlivější, a to i na extrémní chlad. Používáním ochrany v zimě si udržíte obličej hydratovaný. Na trhu jsou opalovací krémy s různými faktory, opalovací krémy pro děti a dokonce i kompaktní opalovací krémy.

V obchodě Lush najdete všechny druhy opalovacích krémů za 258, 47 korun.

Micelární voda

4.jpg

Stačí namočit vatový tampónek a jemnými krouživými pohyby jím otřít obličej včetně očních víček a rtů. Po odstranění všech nečistot a make-upu opláchněte pleť teplou nebo studenou vodou.

Spláchnutí micelární vodou není nutné, i když se doporučuje, abyste tímto odstranili všechny zbývající nečistoty. Slouží též k tonizaci a hydrataci pleti.

Na Notinu najdete sady micelárních vod Garnier za 177 korun.

Balzám na rty

5.jpg

Balzám na rty je věrným přítelem vaší pleti a má všestranné využití. Můžete ho použít k úpravě make-upu, odstranění šminek nebo k dokonalému vzhledu obočí. Jak na to? Pokud balzám na rty vetřete do svého obočí, uvidíte, že obočí je zacelené a upravené. I když je jeho hlavní účinek spojený s nápravou a obnovou vysušených rtů způsobených vlivem slunce, větru nebo chladu.

V prodejnách Sephora najdete balzámy na rty za 110 korun.

Odličovací ubrousky

6.jpg

Jsou to naši nejlepší spojenci, když máme zrovna málo času. Používají se k rychlému odstranění make-upu, ale pouze povrchově, protože neodstraní 100 % jeho zbytků. K hloubkovému odlíčení bude nutný další přípravek.

Doporučujeme umýt si obličej velkým množstvím vody a mýdla, abyste se ujistily, že jste odstranily všechny nečistoty, a aplikovat pleťové tonikum a hydratační krém. V síti Rossmann najdete odličovací ubrousky za 70 korun.

Sleva 365 vám přináší nejlepší katalogy se všemi nabídkami vašich oblíbených obchodů s kosmetikou v České republice.

REKLAMA
arrowDown

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.