logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNejlevnější supermarkety v České republice
REKLAMA

Nejlevnější supermarkety v České republice

Nejlevnější supermarkety v České republice

Velkou část našeho rozpočtu tvoří výdaje na nákup potravin. Znát slevy a akce, které právě nabízí, je dobrý způsob, jak ušetřit. V České republice je řada supermarketů, jejichž strategie je orientovaná na nabídky a které jsou tak pro vás ideální.

Lidl

2.jpg

Je považovaný za jeden z hlavních diskontních řetězců supermarketů. Najdete v něm široký výběr zboží a značek za nejlepší ceny. Najdete v něm jak pečivo a zákusky, tak svačinky, mléčné výrobky, čisticí prostředky a dokonce oblečení.

Zákazníci Lidlu si můžou stáhnout mobilní aplikaci Lidl Plus, ve které mají přístup ke svým kuponům a nabídkám a můžou využívat další slevy, které jsou pro ně dostupné každý týden. Podívejte se na jejich akční nabídky a slevy a ušetřete až 30 % na svém příštím nákupu.

Norma

3.jpg

Je to jeden z největších diskontních řetězců supermarketů v Evropě, ve kterém seženete vše od ovoce a zeleniny, mléčných výrobků, uzenin, masa a mražených výrobků až po dětské zboží, osobní péči, kosmetiku a čisticí prostředky.

Norma zkrátka znamená výhodné nákupy. V jejích prodejnách najdete zboží se slevami až 50 %. Nezapomeňte se podívat na akční nabídky a sledujte promo kódy se slevovými kupony.

Coop Tip

4.jpg

Společnost Coop Tip je předním prodejcem ekologických výrobků, které prodává pod svými značkami Coop Oecoplan, Coop Naturaline, Coop Naturaplan a Max Havelaar. Je zároveň operátorem virtuálních mobilních telefonů v síti Orange pod svou značkou CoopMobile. Má též vlastní řadu cenově výhodných produktů s názvem Prix-Garantie.

Nabídky a akce jsou u Coop Tip nejvyhledávanějším zbožím. Využít můžete týdenní slevy ve výši až 50 %. K dispozici jsou i kupóny v hodnotě až 500 korun na další nákupy a máte možnost platit kreditními kartami.

CBA

5.jpg

Prodejny CBA nabízí široký sortiment zboží včetně hotových jídel, pečiva, nápojů, mléčných výrobků, mražených potravin, uzenin, konzerv, sladkostí, čerstvého ovoce a zeleniny, masa a dalších výrobků.

V jejich týdenním katalogu najdete aktuální novinky a speciální slevy. Přihlaste se k odběru jejich newsletteru, abyste měli přehled o všech akcích obchodu. Požádejte o kartu CBA a získáte přístup k exkluzivním slevám každý týden, digitálním kupónům a odměnám.

Partner

6.jpg

Nabízí širokou škálu produktů, jako jsou oleje, kávy, čokolády, všechny druhy konzerv, vína, nápoje, nealkoholické nápoje, těstoviny, čerstvé řeznické výrobky, uzeniny, zeleninu a ovoce, a to různých značek.

Partner nabízí svým zákazníkům možnost ušetřit díky zajímavým slevám i nabídkám na množstevní nákupy. Kromě toho se můžete přihlášením k odběru jejich newsletteru nechat přes e-mail informovat o nejnovějších zprávách o slevách.

Bala

7.jpg

V Bala, stejně jako v ostatních diskontních supermarketech v České republice, najdete zajímavé slevy od 20 % do 80 % na vybrané produkty. Využijte všech výhod této sítě, aby váš rodinný rozpočet mohl jen a jen vzkvétat.

Sleva 365 vám přináší nejlepší a nejpestřejší katalogy slev z největších supermarketů v České republice. Využijte všech nabídek a akcí.

REKLAMA
arrowDown

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.