logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 levných nářadí, které musíte mít
REKLAMA

5 levných nářadí, které musíte mít

5 levných nářadí, které musíte mít

Nářadí je základem, který musíme mít doma, abychom mohli napravit jakoukoliv nepředvídanou událost, která může nastat. Mít po ruce to, co potřebujeme, abychom byli připraveni, je nezbytné. Některé věci jsou základní a můžeme je mít v garáži pro případ nouze. Stačí jen drobná investice, abychom si toto nářadí pořídili a obešli se například bez instalatéra o víkendu. Musíte si sestavit dobře vybavený kufřík s nářadím, který bude obsahovat základní předměty. Nejde o to, abyste se stali odborníkem na kutilství, ale o to, abyste si pořídili základy, které vás dostanou z nejedné šlamastyky.

Šroubovák

2.jpg

Šroubovák je nástroj, který vás dostane z více než jednoho maléru. Mít ho připravený ve víceméně univerzální velikosti nebo vsadit na sadu šroubováků, která pokryje každou nepředvídanou možnost, může být to, co potřebujeme. Existují různé typy: plochý šroubovák, šroubovák Philips, šroubovák Torx, trubkový šroubovák, imbusový šroubovák. Ne všechny hlavy šroubů jsou stejné, a proto je nutné mít šroubovák, který padne nejlépe. V Hornbachu stojí 160 rovných izolovaných šroubováků - 0,6x3,5x100 mm 269,34 korun.

Klíč

3.jpg

Abyste neměli nepořádek ve velikostech klíčů, je nutné mít v základní výbavě klíč, který má nastavitelnou hlavu tak, aby pokaždé vyhovoval vašim potřebám. Rozdíl mezi tímto klíčem a pevnými klíči je ten, že je nastavitelný, díky čemuž ho můžete použít pro práci s nejrůznějšími rozměry. Ústí je lehce nakloněné vzhledem k ose rukojeti, což usnadňuje seřizování. V OBI stojí klíč Bahco 8071-200 mm 816,84 korun.

Kladivo

4.jpg

Kladivo je nezbytně nutné pro zavěšování obrazů nebo zatloukávání hřebíků do nábytku. Vyberte si takové, které má na druhém konci drápek pro vytahování hřebíků a gumovou rukojeť, protože lépe tlumí nárazy a snáze se drží. Kladivo slouží k nýtování, tesání, ražení, rovnání a dalším úkonům, které závisí na velikosti, materiálu nebo modelu. V nabídce společností Hecht a Baumax najdete kladiva za různé ceny. V nabídce jsou za 444,43 korun a další s větším výkonem za 1071,68 korun.

Svinovací metr

5.jpg

Svinovací metr ve vaší sadě nářadí nesmí chybět, je totiž nezbytný pro každou práci. Vždy budete potřebovat změřit místo, kam přibít hřebíky, udělat díry nebo slepit kusy, proto se doporučuje používat kovový, aby nedošlo k jeho poškození. V Mountfieldu najdete svinovací metr za 583 korun.

Vodováha

6.jpg

Rozlučte se s křivými obrazy a křivými poličkami. I když řada dnešních chytrých telefonů obsahuje funkci vodováhy, nic se nevyrovná spolehlivé bublinkové vodováze na celý život. Širší využití vodováhy zahrnuje řadu využití, například v tesařství, zednictví, kovářství, instalatérství a dokonce i při různých pracích v domácnosti. V UNI Hobby najdete širokou nabídku vodováh.

Sleva 365 vám přináší všechny slevové katalogy vašich oblíbených obchodů v České republice, takže drobné opravy v domácnosti pro vás už nebudou žádným problémem.

REKLAMA
arrowDown

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.