logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorMango proti H&M. Která značka má nejlepší ceny?
REKLAMA

Mango proti H&M. Která značka má nejlepší ceny?

Mango proti H&M. Která značka má nejlepší ceny?

V České republice najdete širokou nabídku obchodů s módou. Jsou zde však dva řetězce, které jsou v zemi nejoblíbenější díky své pestrosti sortimentu, akčním nabídkám a oblíbenosti mezi místními: Mango a H&M. Mají široký sortiment, dobré ceny a lákavé sezónní výprodeje. Někteří upřednostňují značky C&A a Takko.

I když si každý nakupující vybere konkrétní řetězec na základě svého vkusu nebo věrnosti, která značka má nejlepší ceny? Je totiž nesmírně důležité sledovat jejich denní a měsíční nabídky, abyste nepropásli žádnou příležitost a mohli si ceny porovnat.
Se změnou ročního období obnovujete svůj šatník a není lepší čas než právě teď využít slev a nabídek, které pro vás Mango a H&M připravují. Můžete si vybrat oblečení z nové kolekce nebo upřednostnit modely z poslední kolekce a získat tak větší slevy.

Mango

2.jpg

Mango nabízí široký sortiment zboží pro ženy, muže i děti a také předměty do domácnosti. Zákazníci mohou najít kabáty, bundy, svetry a svetříky, šaty a kombinézy, košile a topy, mikiny s kapucí, ložní prádlo, povlaky na polštáře, kalhoty, džíny, sukně, šortky, bikiny a plavky, sportovní oblečení, pyžama a noční košile , kuchyňské doplňky a spoustu dalšího. Aktuální nabídky a akce si můžete prohlédnout v kamenných nebo internetových obchodech Mango a ušetřit až 70 % na vybraném zboží. Kromě toho nabízí tento řetězec ještě outletovou sekci, kde najdete zboží za nejnižší ceny. Můžete využít celou řadu exkluzivních výhod tohoto obchodu. Přihlaste se k odběru newsletteru Mango a získejte 10% slevu na novou kolekci. Zaregistrujte se a začněte dostávat přizpůsobené propagační akce a novinky přímo na váš e-mail. Například právě teď máte k dispozici bundy se slevou 80 %. Je to opravdu výhodná koupě.

H&M

3.jpg

H&M prodává širokou škálu módních a designových kousků pro ženy, muže, teenagery, děti a miminka. Najdete zde obuv, sportovní oblečení, spodní prádlo, plavky, doplňky, jako jsou tašky a pásky, obleky, domácí potřeby a mnohé další. H&M je jedním z obchodů s módou s největším výběrem sortimentu. Řetězec nabízí možnost ušetřit peníze využitím speciálních akcí a slev na některé výrobky. Kromě toho existuje věrnostní program, díky kterému získáte přístup k zajímavým exkluzivním výhodám, pokud se stanete jeho členem. Získejte například 50% slevu na některé kusy z kolekce. Pokud si prohlédnete jejich webové stránky, najdete úžasné akce na vybrané modely. A co je ještě plus? Má sekci s doplňkovými úsporami, která vám usnadní nakupování. Máte přístup k exkluzivním slevám za platbu v hotovosti a můžete využívat nabídky, které jsou už pro tuto společnost charakteristické.

Sleva 365 vám přináší všechny slevové katalogy hlavních módních obchodů v České republice. Využijte příležitosti a prolistujte si každý z nich a hledejte ty nejlepší nabídky. Pokud začnete ovládat své výdaje, budete moci lépe vyrovnávat své finance a využívat sezónní slevy. Nenechte si ujít příležitost!

REKLAMA
arrowDown

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.