logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator10 tipů pro nákup levného nábytku v České republice
REKLAMA

10 tipů pro nákup levného nábytku v České republice

10 tipů pro nákup levného nábytku v České republice

Rekonstrukce domácnosti může být vyčerpávající proces, zejména proto, že do ní musíte investovat spoustu peněz. Pokud však budete věnovat pozornost našim tipům, budete si moci koupit křeslo, které chcete, za výhodnou cenu. V největších obchodech v České republice, jako jsou Ikea, IDEA Nábytek, JENA Nábytek a Casarredo, najdete ten nejlepší a superlevný nábytek.

Zavolejte si do obchodu předem

2.jpg

Na internetu můžete získat čísla na nejvýznamnější obchody v okolí. Ušetříte tak čas i peníze, protože se vyhnete zbytečným cestám.

Vyjděte za hranice

3.jpg

Stejně jako každá maloobchodní strategie, i obchody s nábytkem umisťují zboží, které je zákazníky nejžádanější, dopředu a na viditelném místě. Jděte do nejvzdálenějšího rohu a tam jsou položky, které mají drobné nedostatky a hluboké slevy.

Nakupujte vrácený nábytek

4.jpg

Není stejné vidět položku ve vitríně, jako když ji vidíte u vás doma. Špatné pro obchody je, že už je neprodávají za stejnou cenu jako dříve, takže byste se měli zeptat, kde jsou vrácené položky, a ověřit si, zda mají nějakou slevu.

Používejte kupony

5.jpg

Kupony můžete najít od fyzických publikací specializovaných na dekorace až po online. Dokonce i když jste nedávno koupili dům, realitní makléři vám mohou nabídnout nějaké kupony, abyste si mohli vytvořit domov.

Speciální slevy pro seniory

6.jpg

Pokud jste senior, existují obchody, které vám mohou nabídnout speciální slevy na nákup. Senioři dostanou slevu 10 až 20 % v závislosti na způsobu placení.

Využijte výhodných nabídek a nabídek na internetu

7.jpg

Vzpomínáte na doby, kdy jste museli hledat v novinových inzerátech? Naštěstí dnes máme internet a ten je pro nás nesmírně užitečný při hledání výhodných nabídek. Zkuste vyhledávat produkty v oblastech ve vašem okolí a nezapomeňte zohlednit náklady na logistiku. Pokud můžete, ujistěte se, že jste si nábytek před koupí osobně prohlédli. Vyhnete se tak nechtěným překvapením.

Nakupujte použitý nábytek

8.jpg

Jednou z proveditelných možností je nákup použitého nábytku. Při porovnávání ceny nového a použitého nábytku nezapomeňte zahrnout náklady na demontáž, přepravu a montáž nábytku.

Zapojte se do věrnostního programu

9.jpg

Některé řetězce mají věrnostní program pro zákazníky a ti, kteří se stanou jejich členy, mohou využívat speciální nabídky po celý rok. Pokud vám obchod s nábytkem, který často navštěvujete, umožňuje stát se jeho členem, neváhejte a udělejte to.

Nakupujte v outletových prodejnách

10.jpg

Outletové prodejny jsou další skvělou možností, protože v nich najdete výrobky, jejichž prodej byl ukončen nebo které jsou skladem, za mnohem nižší ceny.

Podporujte spravedlivý obchod

11.jpg

Choďte do obchodů, kde tuto iniciativu realizují, čímž zajistíte, že výrobci zboží dostali za svou práci spravedlivou mzdu.

Sleva 365 vám přináší všechny slevové katalogy, ve kterých můžete nakoupit krásný a levný nábytek. Řiďte se našimi tipy a nebudete muset obětovat svůj rozpočet.

REKLAMA
arrowDown

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.