logo
  1. Blog
  2. Nejlepší nabídky Penny Marketu: cenově dostupné potraviny a potřeby pro domácnost
REKLAMA

Nejlepší nabídky Penny Marketu: cenově dostupné potraviny a potřeby pro domácnost

Nejlepší nabídky Penny Marketu: cenově dostupné potraviny a potřeby pro domácnost

Penny Market nabízí širokou škálu produktů: od superlevných potravin až po potřeby pro domácnost za velmi dobrou cenu. Ať už žijete v České republice, nebo se jen chystáte na dovolenou, návštěvu Penny Marketu si nemůžete nechat ujít.

V zemi je vysoká koncentrace hráčů na trhu s potravinami a někteří lidé raději nakupují v jiných řetězcích, jako je Kaufland, Makro nebo Lidl. V obou případech zde najdete skutečně výhodné nabídky, které si budete muset odnést domů, i když vám daný výrobek zrovna nechutná. Zpět k Penny, tam jsou nabídky, které si nemůžete nechat ujít:

Salátové balíčky

bodegon-comida-domicilio_23-2149198153.jpg Jedná se o nejlevnější položku v našem výběru nabídek Penny Marketu a možná také o jednu z nejzdravějších a nejjednodušších. Jedná se o salát, který má zajímavou směs ledového salátu, mrkve a červeného zelí.

Nejlepší na něm je, že jsou v něm tři druhy zeleniny, které v lednici velmi dobře vydrží, a navíc je v hojném množství: máte ho dost asi na 4 porce. Za 13 korun dostanete 250 gramů.

Mražený filet z mořského vlka

composicion-pescado-crudo-cocinar_23-2148950190.jpg Mnoho lidí má tendenci nekupovat mražené ryby, protože ačkoli odborníci tvrdí, že nutriční vlastnosti jsou zachovány, chuť a struktura nechávají hodně na vás.

Tyto filety z mořského vlka však vřele doporučujeme. Jsou čisté, bez kostí a s kůží na jedné straně. Klíčem k jejich přípravě je nechat je pomalu rozmrazit v lednici nebo mimo ni a poté je upéct nebo ugrilovat. Zdravá divoká karta, kterou můžete mít v mrazáku.

Doporučení: Při přípravě použijte marinádu z česneku a petrželky ve středomořském stylu nebo marinádu z nastrouhaného zázvoru, sóji a rýžového octa v thajském stylu. 180 gramů se prodává za 73 korun.

Skleněný chléb

bodegon-apetitosa-comida-panaderia_23-2149299455.jpg Zkoušeli jste během pandemie péct chléb? Určitě ano. Skleněný chléb je však mnohem obtížnější. V těstě musí být velké množství vody a manipulace s ním je poměrně složitá.

Pokud si nechcete komplikovat život, Penny má balení po 3 kusech, rozkrojené na polovinu, za velmi přijatelnou cenu: 24 korun. Před konzumací je nejlepší ji 30 vteřin opékat, aby získala zpět svou křupavou strukturu.

Ufesa Storm

cafe-recien-hecho-tostadas-desayuno-generados-ia_188544-26851.jpg Říci, že fritéza na vzduchu umí vařit za vás, už není bláznivé. Tento model značky Ufesa je velkokapacitní s dvojitými vědry o objemu 5,5 l a 3,5 l, navíc má výkon 2700 W. V tomto případě se jedná o fritézu, která je vybavena dvěma fritovacími nádobami. Disponuje osmi programy pro různé druhy potravin. Prodává se za 4500 korun.

Dyson v8

mujer-acumulador-aspirador-tomando-cafe_1303-27239.jpg Tento bezdrátový stojanový vysavač 2023 plní funkci zametání díky integrovanému smetáku s účinnou filtrací, která zachycuje alergeny a vypouští čistší vzduch. Má objem nádržky až 0,54 litru, dosahuje maximálního sacího výkonu 115 W, se třemi nastavitelnými režimy výkonu. Prodává se za 7300 korun.

Moje Sleva 365 vám přináší všechny slevové katalogy předních supermarketů v České republice. Pojďte si prohlédnout ty nejlepší nabídky v Penny. Nebudete litovat!

REKLAMA

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.