logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorLidl Česká republika smart buys: cenově dostupné potraviny a základní potřeby
REKLAMA

Lidl Česká republika smart buys: cenově dostupné potraviny a základní potřeby

Lidl Česká republika smart buys: cenově dostupné potraviny a základní potřeby

V České republice je trh s potravinami silně koncentrován do velkých hráčů, jako jsou Lidl, Kaufland nebo Makro. Tyto supermarkety nabízejí každodenní nízké ceny kvalitních potravin a s vyšší mírou obměny. Pokud jste v Lidlu nikdy nenakupovali, máte šanci na chytré nákupy. Existuje mnoho dobrých důvodů: získáte úžasné nabídky, cenově dostupné potraviny a základní potřeby, které ušetří peníze. A jeho prodejny jsou navrženy tak, aby vaše návštěva byla jedinečná. Pokud si prohlédnete jejich webové stránky, najdete na nich každý týden neuvěřitelné nabídky, prostor, kde sdílejí recepty, a možnost nakupovat online, takže nemusíte opustit svůj domov. V Lidlu jsou některé speciální výrobky, které stojí za to koupit, pokud tento supermarket navštívíte byť jen jednou. Zde je náš doporučený seznam pěti věcí, které v Lidlu koupíte:

Nashi hruška

2.jpg

Lidl má oddělení exotického ovoce a zeleniny, kde najdete produkty, které nejsou v Belgii snadno dostupné. Jedním z příkladů je hruška nashi, která pochází z Japonska. Její tvar, barva i chuť se liší od hrušek, které jsme zvyklí konzumovat u nás. Tímto ovocem budete jistě posedlí a budete se chtít do Lidlu vrátit, abyste si koupili další.

Patissez

3.jpg

Pokud navštívíte oddělení ovoce a zeleniny, můžete si vzít také patissez. Jedná se o dýni ve tvaru hvězdy, která pochází z amerického kontinentu. Je nápadná svým tvarem a určitě si nějakou odnesete domů. Lidl vás nikdy nepřestane překvapovat. Knížka receptů je vyživována všemi těmito druhy ovoce a zeleniny. Pokud se budete řídit návodem, můžete se stát skvělým kuchařem.

Italský olivový olej

4.jpg

Není snadné sehnat dobrý olivový olej za opravdu nízkou cenu. V Lidlu však ano. Nejlepší olivové oleje na světě jsou italské a v tomto řetězci supermarketů najdete široký sortiment těch nejlepších značek. Pokud si rádi dobře dochucujete saláty, vezměte si s sebou dvě lahve a jednu si schovejte na dobu, až přijde teplé počasí a vy začnete do svého denního jídelníčku zařazovat více zeleniny.

Směs ořechů a sušeného ovoce

5.jpg

Ořechy se v tomto ročním období skvěle hodí k jídlu. Pokud vám o Vánocích chybí sladké pečivo, je čas koupit si směs ořechů Southern Grove trail mix, kterou prodávají v Lidlu. Postupujte krok za krokem podle receptu, který Lidl zveřejnil na svých webových stránkách, a vraťte se k pocitu prosince, kdy jste se těšili na Vánoce. Naše oblíbená obilná směs obsahuje pistácie Southern Grove, mandle, vlašské ořechy a rozinky.

Filety z tresky obecné

6.jpg

Filety z tresky jsou dalším drahým produktem. Mnohdy se nákupu ryb vyhýbáte, abyste příliš neutráceli a drželi se svého rozpočtu. V Lidlu si však můžete dopřát mražené filety z tresky, pokud na ně dostanete chuť. Vždy se ujistěte, že je na něm uvedeno, že výrobek má certifikát kvality.

Sleva 365 vám přináší všechny slevové katalogy největších supermarketů v České republice. Chytré nakupování v Lidlu. Pospěšte si!

REKLAMA
arrowDown

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.