logo
homeIcon
  1. separatorLeták Konzum
  2. separatorNabídky
  3. separatorK dispozici do 30. 11. 2022

Speciální nabídka Konzum

K dostání od 1. listopadu 2022 do 30. listopadu 2022

REKLAMA
REKLAMA
Leták Konzum - 1.11.2022 - 30.11.2022 - Produkty v akci - dárková sada, kapesníky, termotriko, dámský top, pyžamo, noční košile, termospodky, trenýrky, dámská noční košile, pánské pyžamo, funkční prádlo, termolegíny. Strana 1.
next
REKLAMA
REKLAMA

Nový katalog Konzum je tu!

Nejlepší propagační akce, slevy a možnosti úspor najdete na adrese Konzum v tomto katalogu platné od 1. listopadu 2022 do 30. listopadu 2022. V nich 1 stránky najdete nejnovější novinky a nabídky od Konzum abyste si mohli koupit vše, co potřebujete, a přitom neutráceli zbytečně. Najděte si nejbližší Konzum obchod nebo navštivte jejich internetový obchod a využijte všech slev na letošní svátky. Zapomeňte na inflaci a začněte si užívat nakupování v Konzum a všechny vaše oblíbené obchody. Konzum prodává široký sortiment potravinářských i nepotravinářských výrobků, jako je čerstvé ovoce a zelenina, maso, drůbež a ryby, konzervy, chléb a pečivo, mléko a mléčné výrobky, pochutiny, sušenky, pečivo, olej, ocet, koření a koření, nápoje, minerální vody, nápoje, prostředky osobní péče a hygieny, čisticí prostředky pro domácnost a mnoho dalšího. Sleva 365 najdete nejnovější katalogy nejlepších obchodů v zemi na jednom místě. Najděte neuvěřitelné slevy a ušetřete na Zdraví a krása, Elektronika, Nábytek, Domácí zvířata, Nástroje a materiály, Děti, Móda, Nákupní portály, Supermarkety, Ostatní, Sport a mnoho dalších obchodů. Sleva 365 má všechny propagační akce, které hledáte. Každý den máme nové katalogy, takže se nezapomeňte podívat na Sleva 365, než půjdete nakupovat - nepřeplácejte za věci, které potřebujete! Con Sleva 365 má plný přístup k nejlepším akcím a slevám od Konzum a všechny nejlepší obchody v zemi.

REKLAMA
REKLAMA
arrowDown

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.