logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorSeznam nezbytného vybavení pro kempování ve všech ročních obdobích
REKLAMA

Seznam nezbytného vybavení pro kempování ve všech ročních obdobích

Seznam nezbytného vybavení pro kempování ve všech ročních obdobích

Nezáleží na tom, zda jste profesionál, nebo amatér. Pokud se vydáte na pěší túru, musíte mít u sebe několik věcí, které jsou nezbytné pro zajištění vašeho zdraví a bezpečnosti. Nesmí vám chybět mapa, kompas nebo GPS, i když existují i další doplňky, které jsou stejně důležité. Návštěva národních parků a poznávání místních ekosystémů patří k oblíbeným kratochvílím Čechů. Není nic lepšího než pobyt v přírodě, kde si odpočinete od pracovního stresu a načerpáte novou energii. V České republice je několik velkých obchodů, které prodávají kempingové vybavení za velmi dobré ceny. Pokud nemáte mnoho času, můžete je navštívit nebo si prohlédnout jejich webové stránky. Níže uvádíme seznam základního kempingového vybavení pro všechna roční období.

Stan

2.jpg

Stan musí být na vašem seznamu číslo jedna. Je to hlavní položka, pokud se chystáme kempovat, a stává se naším největším útočištěm v případě nouze nebo nepříznivého počasí. Existují různé typy stanů a výběr bude záviset na počtu osob. Můžete se rozhodnout pro jeden velký stan, ve kterém budou spát všichni turisté, nebo se rozdělit a vzít si více stanů. U společnosti 4Camping najdete stany až pro osm osob, jejichž cena se pohybuje od 8 400 do 25 000 USD. Vyznačují se odolností proti dešti a sněhu a obsahují skryté kapsy pro lepší skladování.

Svítilna nebo lucerna

3.jpg

Světlo bude během noci nepostradatelné, a to tím spíše v tak hustých lesích, jako jsou ty v České republice. Umožní vám sledovat vše kolem sebe a vy budete moci klidně a bezpečně spát beze strachu, že by vás mohl napadnout medvěd. Je několik aspektů, které byste měli vzít v úvahu: aby měla jasné světlo, aby vydržela nárazy a pády a aby měla dlouhou výdrž baterií. V Decathlonu najdete kombinace tří svítilen za 825 dolarů. Existují i sofistikovanější svítilny, které se prodávají až za 1 500 dolarů.

Cestovní batoh

4.jpg

Když se vydáte na túru, nesete s sebou spoustu zavazadel a kufr vám nebude stačit. Musíme si koupit turistický batoh, který je vhodný pro naši aktivitu a který nám umožní nosit vše v jednom vaku. V těchto dvou obchodech jsou batohy za 3 300 dolarů. Jedná se o batoh Osprey Skarab 18, který má celkový objem 18 litrů a mnoho přihrádek na zip, abyste mohli nosit vše potřebné. Je ideální na třídenní túru.

GPS hodinky

5.jpg

Pryč jsou doby mapy a kompasu a dnes mnoho turistů dává přednost nošení sportovních hodinek s GPS. Je to velmi důležité zařízení, abychom věděli, kde se nacházíme, a neměli nepříjemnosti, když podnikáme zpáteční cestu. V obchodech 4Camping nebo Decathlon je k dispozici celá řada hodinek s GPS v cenovém rozpětí od 3 500 do 12 700 dolarů.

Služba Sleva 365 vám přináší všechny katalogy slev oblíbených značek, díky kterým se kempování stane příjemným a levným zážitkem.

REKLAMA
arrowDown

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.