logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNabídky Vodafonu: nejlepší tarify a nabídky na rok 2023
REKLAMA

Nabídky Vodafonu: nejlepší tarify a nabídky na rok 2023

Nabídky Vodafonu: nejlepší tarify a nabídky na rok 2023

Vodafone, britská společnost zaměřená na poskytování mobilních služeb a prodej mobilních telefonů, má v České republice, stejně jako v mnoha dalších evropských zemích, silné zastoupení. V České republice byl Vodafone založen v roce 1999 pod názvem Český Mobil, o několik let později změnil název. Od té doby se Vodafone těší na českém trhu velkému renomé. Vodafone poskytuje své služby na základě licence skupiny Vodafone. Prodává také mobilní telefony známých značek, jako jsou Samsung, LG, Apple, Xiaomi, Oppo, Huawei, Palm, TCL, Fairphone, Alcatel, Realme a další. Vodafone si v České republice podmanil velký trh a nabízí nejlepší tarify a nabídky pro své účastníky a pro všechny, kteří si chtějí sjednat jeho služby. Některé z nich si projdeme níže:

Mobilní telefonní tarify

2.jpg

  • Neomezené minuty a data: Nemusíte hledat WiFi ani se dívat do kalendáře, s mobilem se připojíte od prvního do posledního dne v měsíci stejnou rychlostí.
  • Vodafone Flex: zařízení s možností platby, úspory a poprodejní servis.
  • Síť 5G: surfujte s mobilem maximální rychlostí díky vysokorychlostní síti 5G. Stahujte seriály během několika sekund, hrajte online hry v reálném čase a užívejte si vyšší kvalitu videa a hlasu.
  • Bez trvalého úvazku: sjednejte si další linku bez trvalého úvazku a bez dalších závazků u Vodafonu. Vybrat si můžete mezi tarifem s neomezenými 5G daty a neomezenými minutami za 408 korun nebo neomezenými 5G daty, plnou rychlostí a neomezenými minutami (s přístupem k HBO Max, Apple Tv a Prime Video) za 864 korun. Výhody, které mobilní tarify Vodafonu nabízejí, jsou jedinečné. Všechny smluvní mobilní tarify jsou navíc bez úvazku a lze je nastavit na 20 GB nebo 30 GB dat s neomezeným voláním nebo neomezené volání a data. Nově je možné je sjednat také se službou Disney+, HBO Max nebo Prime Video.

Optické tarify

3.jpg

Můžete si vybrat mezi 300Mb, 600Mb a 1Gb. Platíte tak jen za to, co potřebujete. Po uzavření smlouvy vás bude kontaktovat odborník, který s vámi domluví termín instalace, který vám bude nejlépe vyhovovat, a přiveze vám WiFi router. Budete si moci vybrat ze tří různých tarifů: 300Mb za 648 korun, 600Mb za 720 korun a 1Gb za 985 korun. Optická síť Vodafonu nabízí rychlost stahování a odesílání až 1 Gb, takže můžete odesílat a přijímat soubory během několika sekund, hrát online s menším zpožděním a mít pohodlné, nepřerušované a dokonale čisté videohovory. Užijte si streamování v rozlišení 4k a herní zážitky mnohem realističtější a plynulejší.

Rychlost pevného telefonu

4.jpg

S tarifem pevné linky Vodafone budete moci hovořit se všemi svými přáteli a rodinou, ať už na národní pevnou linku, nebo na mobil, aniž byste se museli starat o dobu hovoru. To vše za pouhých 336 korun.

Sleva 365 vám přináší všechny slevy předních obchodů s elektronikou v České republice. Prohlédněte si naše katalogy a přihlaste se ke službám Vodafone hned teď. Nenechte si ujít příležitost!

REKLAMA
arrowDown

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.