logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBrudra: Jediný obchod s pracovními oděvy a bezpečnostními pomůckami
REKLAMA

Brudra: Jediný obchod s pracovními oděvy a bezpečnostními pomůckami

Brudra: Jediný obchod s pracovními oděvy a bezpečnostními pomůckami

Pokud hledáte pracovní oděvy a bezpečnostní potřeby v České republice, Brudra je pro vás tou nejlepší volbou. Firma sídlí v Praze a je spojencem pracovníků. Brudra prodává výrobky vlastní značky i další známé značky, jako jsou Libovolný, Cerva, Malfini, takže možnosti, co se týče sortimentu a cen, jsou nekonečné. Od svého založení v roce 1922 si Brudra klade za cíl poskytovat svým zákazníkům odolné a kvalitní pracovní oděvy a doplňky. V následujících letech prošla společnost silnou obchodní expanzí, která se projevila rozšířením nabídky o velké množství výrobků a otevřením prodejen po celé republice. Dnes je Brudra sítí prodejen pracovních oděvů s vysokým renomé na českém trhu. Co v Brudě najdete? Zde je seznam nejlepších oděvů pro dělníky.

Reflexní oblečení

2.jpg

Reflexní a výstražné oděvy jsou povinnou výbavou všech, kteří potřebují být při práci vidět, zejména za špatného počasí, na silnicích nebo na stavbách. Oblečení s reflexními prvky však může být užitečné i pro sportovce, kteří chodí ven za každého počasí. U Brudra najdete reflexní bundy a vesty v cenách od 655 korun do 2400 korun. Cena závisí na kvalitě a na tom, zda jsou nepromokavé.

Funkční termoprádlo

3.jpg

Funkční prádlo by mělo být základem každého šatníku, protože v létě chladí a odvádí pot a v zimě hřeje. V pracovním prostředí ho však nejvíce ocení ti, kteří mají náročné zaměstnání a potřebují se cítit pohodlně za každého počasí. K dispozici jsou dlouhé džínsy, pánská a dámská trička a punčocháče.

Opasky a doplňky

4.jpg

Bezpečnostní pás se musí používat v případě, že riziku pádu z výšky na pracovišti nelze zabránit kolektivními nebo technickými ochrannými prostředky nebo opatřeními, metodami či postupy organizace práce. V Brudře najdete pásy s kovovými přezkami a všestranným použitím. Na svých webových stránkách nabízí dva modely v ceně od 150 korun.

Pracovní obuv

5.jpg

V nabídce jsou všechny styly: sandály, holínky, doktorky, boty do vody, trekingová obuv a dokonce i obuv pro farmářky. Pracovní boty jsou typem pracovní obuvi, která je velmi žádaná pro svou univerzálnost a pohodlí. Vybírat můžete ze široké nabídky, od lehkých mokasín až po těžké bezpečnostní boty pro náročné uživatele.

Ochranné pomůcky

6.jpg

Účelem ochranných pracovních pomůcek je zajistit bezpečnost zaměstnance nebo kutila v náročnějších pracovních podmínkách. Ať už potřebujete chránit hlavu, oči, sluch nebo dýchací cesty, u společnosti Brudra získáte ty nejkvalitnější výrobky za rozumnou cenu. V nabídce jsou mimo jiné ochranné brýle, bezpečnostní postroje a ochrana sluchu, které jsou nezbytné pro co nejbezpečnější práci.

Sleva 365 vám přináší všechny slevové katalogy vašich oblíbených obchodů v České republice. Pokud hledáte pracovní oděvy, Brudra pro vás bude vždy tou nejlepší volbou v celé republice.

REKLAMA
arrowDown

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.