logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBambule: Česká značka pro děti všech věkových kategorií
REKLAMA

Bambule: Česká značka pro děti všech věkových kategorií

Bambule: Česká značka pro děti všech věkových kategorií

Jestli existuje v České republice ikonický obchod, pak je to Bambule. Po generace je místem setkávání malých i velkých a jednou z pražských atrakcí. Má dlouhou historii na trhu a od svého vzniku si klade za cíl dodávat svým zákazníkům hračky a hry předních světových značek. Během krátké doby se Bambule stala na českém trhu známým řetězcem, který dnes disponuje rozsáhlou sítí prodejen v Praze a dalších městech republiky. Shrnuto a podtrženo... Bambule je česká značka pro děti všech věkových kategorií. Díky své dlouhé historii se stala nejoblíbenějším řetězcem v oboru a nemá srovnání. Svou historií se jí podařilo proniknout do srdcí malých i velkých, kteří jí stále dávají přednost před jakýmkoli jiným obchodem.

Jaké značky Bambule prodává?

2.jpg

Bambule prodává výrobky známých značek, jako jsou Cool Club, Bluetouch, LEGO, Efko, Carrera, Hasbro, Mattel, ALI PDO, All Toys, Bontempi, Henkel, Horeland, Hubelin, Hot Wheels, Hugo, Kung Zhu, Magic Toys, KTN, Simba a mnoho dalších. Konkuruje dalším významným podnikům, jako jsou Hračky Noluto, Wiky, Creamy a Hamleys a další.

Jak ušetřit peníze na Bambule?

3.jpg

Bambule má nejširší sortiment na trhu a fyzické zastoupení po celé České republice s 30 prodejnami. Jako každý velký řetězec je jeho silnou stránkou velké slevy, které má k výjimečným datům, jako je Den dětí nebo Vánoce, a jednou týdně posílá akční nabídku hraček. Ušetřit na Bambule je velmi snadné, pokud využijete nabídek a slev zveřejněných na jejích oficiálních stránkách.

Na stránkách Sleva 365 najdete také všechny akční nabídky Bambule. Prostřednictvím Klubu hraček mohou zákazníci využívat velké slevy na každý nákup. Přihlášením k odběru newsletteru nebo sledováním společnosti Bambule na sociálních sítích můžete být informováni o nejnovějších nabídkách.

Bambule má také speciální internetový obchod, kde si zákazníci mohou porovnat ceny, zakoupit výrobky a nechat si je doručit až domů. Internetový obchod Bambule má sekci "Výprodej", kde zákazníci najdou velký výběr výrobků za snížené ceny. Pokud se přihlásíte do Klubu hraček, získáte nespočet výhod: dárek k narozeninám a k dovolené pro vaše děti, vybrané výrobky za speciální klubové ceny a exkluzivní nabídky pro členy.

Proč si vybrat právě Bambule?

4.jpg

Mohli bychom uvést nespočet důvodů, proč si vybrat právě Bambule. Rozhodli jsme se však vyzdvihnout ty nejvýraznější, jako je síla jejích nabídek a akcí, ztotožnění několika generací Čechů s tímto řetězcem a vedoucí postavení, které v zemi stále má. Pokud jste ještě nenavštívili žádnou prodejnu Bambule, máte ještě čas. Projděte si všechny uličky a vyberte si, co vás zaujme: od hraček přes hlavolamy až po sady tužek a vláken. Bambule se do své historie zapsala skvěle díky dobrému sortimentu výrobků a kvalitě a vřelosti personálu. Navštivte tento obchod a nebudete litovat.

REKLAMA
arrowDown

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.