logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCo dělá z Uni Hobby lídra v českém maloobchodě?
REKLAMA

Co dělá z Uni Hobby lídra v českém maloobchodě?

Co dělá z Uni Hobby lídra v českém maloobchodě?

Existují firmy, které jsou sice velmi mladé, ale přesto mají silnou pozici u místní veřejnosti. To je případ společnosti Uni Hobby. Tato prodejna je dnes lídrem na maloobchodním trhu a její historie sahá do nedávné minulosti. Firma vznikla v roce 2010 a dnes provozuje 10 prodejen po celé České republice: Brno, České Budějovice, Hodonín, Jihlava, Pardubice, Valašské Meziříčí, Zlín, Casco antiguo, Chomutov y Svitavy. Uni Hobby kromě své silné stránky v prodeji materiálu a nářadí poskytuje i řadu dalších služeb. Jmenujme jen některé: doprava, řezání dřeva, míchání barev, domácí střihání textilu a osobní poradenství. Stejně jako řada velkých prodejců v zemi i Uni Hobby navrhuje, vyrábí a prodává své vlastní značkové výrobky. Každý z jejích výrobků je vytvořen za použití nejvyšších standardů a kvalitních materiálů. Pokud si projdete jejich webové stránky, narazíte na řadu tipů, které vám usnadní praktické zážitky. Podívejme se na několik příkladů:

Organizace a efektivita

2.jpg

Regály jsou základním prvkem organizace prostoru. Při výběru regálu je důležité zohlednit jeho celkovou nosnost, rozměry a stabilitu. V ideálním případě si vyberte regál s nosností odpovídající vašim potřebám. Investice do kvalitních regálů se vám z dlouhodobého hlediska vyplatí z hlediska pohodlí a organizace.

Jarní probuzení trávníku

3.jpg

Ideálním obdobím pro jarní provzdušňování je březen a první polovina dubna. Zejména v závislosti na počasí. Regeneraci začínáme jednoduchým úklidem, sběrem větviček a spadaného listí a zbavením se staré trávy. Trávu je vhodné posekat na co nejmenší výšku mezi 3 a 4 centimetry a nechat ji asi dva dny proschnout. Ošetření se nedoporučuje pro nově založenou travnatou plochu. Po vertikutaci dodáme trávníku živiny ve formě trávníkového hnojiva. Pokud se po zásahu objeví prořídlé a holé plochy, je nutné je osít travní směsí, která je vhodná i pro opravu stávajících travnatých ploch.

Jak ušetřit za osvětlení v domácnosti

4.jpg

Nejjednodušší a nejrychlejší bude vyměnit stávající zářivky a výbojky za takzvané LED retrofity. Nazývají se retrofity, protože se montují do původních zásuvek a objímek. Pak si vezmete původní a v obchodě si vyberete takovou, která má stejnou patici.

Jak vydláždit dvorek

5.jpg

Pokud nechcete dlažbu složitě rovnat, zvolte zámkovou dlažbu. Jedná se vlastně o dlaždice s drážkami, které do sebe zapadají.

Díky tomu můžete snadno dodržet správné rozestupy mezi dlaždicemi i bez měření. Kromě nejznámějšího tvaru písmene H můžete zvolit také minimalistickou klasiku s tvarem připomínajícím cihlu. Krásně vypadá kombinovaná dlažba tří různých formátů, jejichž opakování vytváří luxusní vzor.

Sleva 365 vám přináší všechny slevové katalogy vašich oblíbených obchodů v České republice.

REKLAMA
arrowDown

Copyright © 2024 Sleva 365 Všechna práva vyhrazena. Texty nesmí být kopírovány ani reprodukovány bez předchozího písemného souhlasu. Fotografie, obrázky a produktové brožury slouží pouze pro ilustrační účely. Zvýhodněné ceny jsou od oficiálních distributorů uvedených na těchto stránkách. Nabídky jsou platné od a do data ukončení platnosti nebo do vyprodání zásob. Tyto stránky mají pouze informativní charakter a nelze je použít k reklamaci výrobků. Ceny se mohou lišit v závislosti na lokalitě.